BVSE részvétel a „Mozdulj Gyarmat!” eseményen

BVSE Mozdulj Gyarmat! rendezvény 2023

A  Balassagyarmati Önkormányzat szervezésében idén, 2023. szeptember 30-án is megrendezésre került a „Mozdulj Gyarmat!” sportnap, melyen egyesületünk is bemutatkozott illetve részt vett. 

A már megszokott módon a gyülekező Balassagyarmati Kenessey Albert Kórház -és Rendelőintézet előtt volt, ahonnan két kilométert futottunk illetve kerékpároztunk a város főteréig. Szuper élmény volt látni a BVSE pólós sportolónkat és szüleiket! A nem túl jó idő ellenére is komoly létszámmal képviseltük egyesületünket.

A BVSE sátránál remek volt a hangulat, és sok volt az érdeklődő, akik információt szerezhettek mind a vízilabda sporttal, mind pedig az egyesületünkkel kapcsolatban. A sátrunk egyben állomása volt a rendezvényen lebonyolított nyereményjátéknak is, ezen állomáson vízilabdával kapcsolatos kvíz kérdésekre kellett válaszolniuk a játékosoknak, valamint ügyességi feladatként a sátor előtt felállított aktív fallal dobógyakorlatokat is végre kellett hajtaniuk.

A városi televízió a rendezvényen egy rövid riportot is készített az egyesület elnökével, Pintér Richárddal, aki nyilatkozott az egyesülettel kapcsolatban.

Kiemelt cikkek

Edzés

BVSE nyílt napok!

🤽‍♂️ Kipróbálnád a vízilabdát, de nem vagy biztos benne hogy ez a te sportod? Semmi gond! Most lehetőséget biztosítunk minden 6-14 év közötti lánynak és

Események

BVSE Sportruházat tervek! – Diapolo

Előző hírünkben már említettük, eljött az idő és a lehetőség, hogy egyesületünk sportruházat terén is a saját „színeiben” jelenhessen meg. A Diapolo cégtől is kaptunk

Kérdésed, észrevételed van?

Lépj velünk kapcsolatba!