BVSE a Civil Expón

Vartik Melinda, a Lamenda alapítvány elnökének szíves meghívására 2023.09.09-én részt vettünk a Balassagyarmati Városházán megrendezett balassagyarmati Családi és Civil Expón. 
 
Ez úton is köszönjük a meghívást!
 

Jó volt ott lenni a több mint 20 civi szervezet között, megismerni tevékenységüket, szakmai beszélgetéseket folytatni. Valamint jó lehetőség volt számunkra is, ahol bemutathattuk egyesületünket, a „munkánkat”, terveinket az érdeklődőknek. 

A jelenlévők standunkon részletes tájékoztatást kaphattak az egyesület tevékenységéről, küldetéséről, a vízilabda sportágról, és hogy miért is szívügyünk az hogy minél több, Balassagyarmat és térségében élő gyermeknek tudjunk lehetőséget biztosítani arra, hogy kipróbálja magát magyarország sikersportjában.

Köszönjük Balla Mihály Úrnak, Országgyűlési Képviselőnek BVSE irányában tanúsított őszinte érdeklődését és támogató szavait! Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget, és köszönjük mindenkinek a támogatást!

Kiemelt cikkek

Edzés

BVSE nyílt napok!

🤽‍♂️ Kipróbálnád a vízilabdát, de nem vagy biztos benne hogy ez a te sportod? Semmi gond! Most lehetőséget biztosítunk minden 6-14 év közötti lánynak és

Események

BVSE Sportruházat tervek! – Diapolo

Előző hírünkben már említettük, eljött az idő és a lehetőség, hogy egyesületünk sportruházat terén is a saját „színeiben” jelenhessen meg. A Diapolo cégtől is kaptunk

Kérdésed, észrevételed van?

Lépj velünk kapcsolatba!