Nyári tábor tájékoztató

Tábor helye

2660 Balassagyarmat, Kóvári út 11.

A Balassagyarmati Városi Strandfürdő egy 25 méteres nagy- és egy gyermekmedencével várja a vendégeket májustól szeptemberig.

Időpont

2024.07.08-2024.07.12.

a jelentkezés feltételei

Életkor

6-14 éves gyermekeket várunk, fiúkat-lányokat vegyesen!

Kapcsolat a vízzel

Táborunkba úszni nem tudó, vagy az úszással most ismerkedő gyermekek jelentkezését is várjuk!

Tehát ha nem tud úszni a gyermek az nem akadály! Az úszni nem tudó vagy az úszással most ismerkedő gyermekekkel külön edző foglakozik, aki „megismerteti” őket a vízzel, és akitől elsajátíthatják az úszás legalapvetőbb elemeit.

A vízzel „szoros barátságot” ápoló, úszni jól tudó gyermekekkel külön edző foglalkozik.

A tábor díja

A tábor díja 39.900 Ft,-

Testvérkedvezmény: amennyiben testvérek jönnek, úgy a 2. gyermektől kezdődően a tábor díja 34.900 Ft,-

Ez magában foglalja a strandbelépőt, a napi 3x étkezést (tízórai-uzsonna „hidegélelem”, ebéd a Svejk vendéglőben), a programokat, illetve a szakedzőink munkáját

Szülői nyilatkozat

A jelentkezés és a részvétel feltétele a díj befizetése mellett a jogszabály által előírt szülői nyilatkozat, mely letölthető az oldalunkról innen.

programjaink

🏐 Úszás, vízilabda

A lényeg! 😉 A BVSE edzőinek irányítása és felügyelete mellett napi 2x úszóedzés (az úszással most ismerkedőknek külön foglalkozás), játékos vízilabda, ismerkedés a sportággal.

A sportágakkal most ismerkedőknek bevezetés az úszás és vízilabda sportokba, a sportágakban már ismerősen mozgó fiataloknak játékos edzések!

💪 Állóképességi edzések

Az állóképességi edzések célja, hogy fejlesszék és növeljék az egyén fizikai állóképességét, javítsák a tüdőkapacitást, a szív- és érrendszeri egészséget, valamint növeljék az energiaszintet és a kitartást.

Ez a vízi sportoknál is kiemelt jelentőségű, ezért a tervek szerint a táborban játékos formában, folyamatos mozgást célzó módon (pl. futással, labdajátékokkal) javítjuk a táborozók állóképességét.

🏹 Lézerlövészet, íjászat

A Balassagyarmati Honvédelmi Sportközpont jóvoltából a Sportközpont szakoktatóinak segítségével a táborozók kipróbálhatják az íjászatot, lézer lövészetet pisztollyal és puskával. 

A táborozók megismerkednek a különböző sporteszközökkel, a szakoktatók segítségével betekintést nyerhetnek a lövő sportág szépségeibe, és szuper élményekkel gazdagodhatnak!

🤿 Búvár bemutató

Az Ipoly-Völgyi Különleges Mentők jóvoltából táborozóink megismerkedhetnek a mentések során használt búvárfelszereléssel, annak működésével. Kontrollált, biztonságos környezetben (medence) megtekinthetik a merülést, a testközelből megismerkedhetnek a mentőbúvár munkájával, és betekintést nyerhetnek egy különleges mentő „életébe”. 

⚽️ Délelőtti-délutáni programok

Szórakoztató -fejlesztő programok, események, melyek fejlesztik a problémamegoldó képességet, pozitív hatással lehetnek az önbizalomra és motivációra és javítja a koncentrációt. pl.: 

  • vízibomba játék
  • játékos vetélkedők
  • „strandolás”
  • sorvesenyek
  • stb.

Tábor felszereltsége

Életkor:

6-14 éves korig.

Felszereltség:

Fedett épületek, büfék, öltözők, zuhanyzó és wc.

Sportpályák:

Bekerített árnyékos park, amelyben több homokos és füves sportpálya (focipálya, strandröplabda), játszótér és fedett épületek szolgálják a gyermekek kényelmét egész nap.

Napirend:

Időpont

07.45 – 08.00

08.00 – 09.00

09.15 – 09.30

09.30 – 12.00

12.00 – 13.00

13.00 – 14.30

14.30 – 15.30

15.30 – 15.45

15.45 – 16.00

Programok

Gyülekező

Reggeli úszóedzés

Tízórai

Délelőtti programok

Ebéd

Délutáni programok

Délutáni úszóedzés

Uzsonna

Szabad játék, hazautazás

JELENTKEZÉS ÉS LEMONDÁS

Hogyan tudunk jelentkezni?

A táborunkba személyesen, vagy online kitölthető jelentkezési lapon lehet jelentkezni, legkésőbb 2024. jún. 10-ig. Később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. 

Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi költséghozzájárulást is befizetik, legkésőbb a jelentkezési határidőig. Ezt átutalással, vagy a helyszínen kézpénzben tudják megtenni. Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a gyermek nevét és a választott tábor időpontját is legyenek szívesek feltüntetni. A részvételi díj beérkezését követően, maximum 3 napon belül e-mailben kiküldjük a szülőknek a részvételi igazolást.

A számla kiállításához a  befizetés után e-mailben a nyaritabor@bvse.hucímen jelezzék számunkra a címet és adószámot

Ha a jelentkezésük után valamilyen ok (betegség stb.) miatt mégsem szeretnének jönni a táborba, akkor ezt is jelezzék számunkra időben, mert addig mások elől foglalják az amúgy is szűkös férőhelyeket.

Hogyan tudom lemondani a tábort?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a táborozás lemondására.

A jelentkezés lemondása esetén:

  • a tábor megkezdése előtti 4. napig a költséghozzájárulás 50%-a visszatéríthető,
  • a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen.
  • a táborozás időtartama alatt történő betegség esetén, a tábor költséghozzájárulását időarányosan tudjuk visszatéríteni, orvosi igazolás ellenében.

Milyen dokumentumra van szükség a jelentkezéshez?

A jelentkezési lap mellett megtalálható “Szülői nyilatkozat” kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről. Kérjük ezt az első nap hozzák magukkal. (Szülői nyilatkozat)

A táborba történő Jelentkezési/Megrendelőlap lap benyújtásának feltétele, hogy Szülő, Megrendelő magára nézve kötelezően elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatunkat, amelyről a jelentkezés menete folyamán jognyilatkozatot tesz.

SZÜKSÉGES FELSZERELÉS

Mit hozzanak magukkal a gyerekek?

Felszerelés: a tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és sportcipő, fürdőruha, törölköző, papucs, úszószemüveg, úszósapka, nyári sapka, naptej. Esőkabát, pulóver, hosszú nadrág és zárt cipő rossz idő esetén, kis hátizsák, kulacs a kirándulásokhoz.

Hozhatnak mobiltelefont és egyéb elektronikai eszközöket?

Kérjük, hogy mobiltelefonjaikat, fényképezőgépeket és egyéb elektronikai eszközöket hagyják otthon, mind pedagógiai és értékmegőrzési okokból. Gyermekeiket a tábor telefonszámán érhetik el, illetve a gyermekek is bármikor fel tudják a szülőket hívni, amennyiben ez szükséges. A mobiltelefonok, fényképezőgépek, és értékesebb játékok csak saját felelősségre hozhatók el a táborba. Ezeknek az őrzését nem vállaljuk!

Hogyan zajlik az étkezés?

A napi háromszori étkezést biztosítunk. A tízórai, uzsonna hidegétkeztetés keretén belül kerül megvalósításra, az ebéd a Svejk étteremben kerül biztosításra.

Speciális étrendű (pl. laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus és diabetikus) gyermekek étkeztetésére jelenleg nincs lehetőségünk!